Vesti iz fudbala

FS Švedske potvrdio: Oproštaj od Zlatana Ibrahimovića protiv Srbije 8. juna, cene ulaznica od 20 evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2024 10:41
Zlatan Ibrahimović Tanjug/AP Photo/Maja Suslin
Zlatan Ibrahimović

Slavni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović zvanično će u fudbalsku penziju 8. juna i to protiv reprezentacije Srbije, saopštio je i zvanično Fudbalski savez Švedske. Utakmica će biti odigrana u Stokholmu od 18.00 časova, a domaćini očekuju da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

FS Švedske je objavio i da je pustio u prodaju ulaznice za utakmicu koja se igra na stadionu kapaciteta 50.000 mesta, a cene se kreću od 20 evra, pa do 45 evra.

Reprezentaciji Srbiji će utakmica u Stokholmu dobro poslužiti kao provera pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Pre ovog meča "Orlovi" će u Beču odigrati i prijateljsku utakmicu protiv Austrije.

 

 

Inače, Zlatan Ibrahimović, koji je prošle godine objavio kraj karijere, odigrao je 122 utakmice za reprezentaciju Švedske, a postigao je 62 gola.

Legendarni napadač rođen je u Malmeu 1981. godine, ali vodi poreko iz Bosne i Hercegovine. Tokom karijere je Ibrahimović je igrao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, LA Galaksi, a poslednji klub u karijeri mu je bio Milan.