Vesti iz fudbala

Dešan zadovoljan: Bilo je lepo, Mbape i Grizman se sjano slažu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

25.03.2023 12:57
Dešan zadovoljan: Bilo je lepo, Mbape i Grizman se sjano slažu Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je nakon utakmice sa Holandijom da mu je drago što je njegova ekipa bila efikasna u prvom poluvremenu.

"Trikolori" su pobedili Holandiju na svom terenu sa 4:0 u meču grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

"Ne znam da li možemo reći da je veče bilo savršeno, ali svakako je bilo lepo. Početak je bio veoma dobar, efektan. Činjenica je da smo u prvom poluvremenu bili veoma efikasni i da smo stekli veliku prednost. Sve je upotpunila Menjanova odbrana penala. Embape i Grizman se dobro slažu, dobro rade i imaju isti cilj – da Francuskoj bude dobro. Nema ni najmanjeg problema, svi su celina i svako šalje pozitivnu energiju. To je veoma dobra stvar. Naši napadači mogu da budu strelci, ali i asistenti što nam donosi raznovrsnost u ofanzivi", izjavio je Dešan nakon utakmice.

Naredni meč Francuska će odigrati u ponedeljak, 27. marta, protiv selekcije Irske. Meč počinje u 20.45, a direktan prenos utakmice moći ćete da pratite na TV Arena sport, ali i na aplikaciji ArenaCloud