Vesti iz fudbala

Stevan Stojanović, direktor reprezentacije za TV Arena sport: Sutra ćemo više znati o stepenu povrede Mitrovića, pauza od dve od osam nedelja

komentari (0)

Autor: Mira Milanović

31.03.2024 19:59
Stevan Stojanović, direktor reprezentacije MN Press
Stevan Stojanović, direktor reprezentacije

Stevan Dika Stojanović, za portal Arenu sport je potvrdio da se čuo sa Aleksandrom Mitrovićem, koji je zbog povrede morao da napusti teren u duelu Al Hilala i Al Šababa u duelu 25. kola. Vesti iz Saudijske Arabije u prvi mah nisu bile dobre, međutim ohrabrio je srpsku fudbalsku javnost direktor reprezentacije Srbije.

Pojavila se čak i informacija da najbolji napadač naše selekcije neće čak ni putovati na Evropsko prvenstvo, ipak, sve će biti poznato u ponedeljak, kad Mitrovića očekuju dodatni lekarski pregledi.   

"Mitrović sutra ide na snimanje. Ono što znam, u pitanju je povreda zadnje lože, a posle pregleda imaćemo uvid i u tačan stepen povrede", rekao je Stojanović za portal TV Arena sport. 

Vesti iz Saudijske Arabija idu do te mere pesimistički da kažu da će Mitrović očekuje višemesečna pauza.

"Dižu paniku. Čuli smo se, kao što sam i rekao samo da vidmo stepen oštećenja, mislim da će pauza biti od dve do osam nedelja. Više informacija svakako ćemo imati sutra", rekao je direktor reprezentacije Srbije, koji je ovom informacijom umirio srpsku fudbaslsku javnost. 

Jasno je da igra reprezentacije Srbije dosta zavisi od Aleksandra Mitrovića, uz Dušana Tadića i Sergeja Milinkovića Savića, najpouzdaniji igrač našeg tima.