Vesti iz fudbala

Ivić odmara u Grčkoj, a Rusi se pitaju da li će preuzeti Spartak: Srpski stručnjak im je dao zagonetan odgovor

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2024 09:29
Vladimir Ivić iz vremena dok je bio trener PAOK-a MN Press
Vladimir Ivić iz vremena dok je bio trener PAOK-a

I pre nego što su mu čelnici Krasnodara uručili otkaz, srpski fudbalski stručnjak Vladimir Ivić se pominjao kao neko ko bi mogao da sedn ena klupu moskovskog Spartaka, a od kad je slobodan na tržištu, o otme se još glasnije priča.

Ruski mediji pišu da postoje velike šanse da dođe do saradnje odličnog stručnjaka i kluba iz Moskve, ali za sada nema potvrde te tvrdnje.

Ipak, ima nešto što bi moglo da zagolica maštu navijača Spartaka.

"Trenutno se nalazim u Grčkoj, gde se posle svega odmaram sa pordicom i još ne znam da li ću se odmarati do kraja sezone", kratko je i vrlo zagonetno odgovorio Ivić na poziv ruskih medija.

Bivši trener Votrforda, PAOK-a i Makabija je 13. marta, podsećanja radi, dobio otkaz u Krasnodaru u kojem je bio od januara 2023. godine i sa kojim je došao u situaciju da se bori za šampionsku titulu.

Njegov otkaz iz ovog kluba bio je veliko iznenađenje za javnost u Rusiji, mnogo se spekulisalo šta je razlog prekidu saradnje, ali Ivić je u izjavi za ruske medije istako da još nije spreman da priča o tome.

Inače, Spartak trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli ruske Premijer lige sa devet bodova manje od lidera Zenita, odnosno osam od Krasnodara koji je na drugoj pozicji.