Vesti iz fudbala

Tadić pohvalio Đorđa Petrovića: On je budućnost Čelzija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.03.2024 14:39
Dušan Tadić MN Press
Dušan Tadić

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije, pohvalno je pričao medijima na Ostrvu o nekadašnjem golmanu Čukaričkog, sada Čelzija, Đorđu Petroviću.

Talentovani čuvar mreže iz kola u kolo u Premijer ligi pokazuje kvalitet, a nema sumnje da će biti od velike koristi i selektoru Dragan Stojković. Podsetimo reprezentacija Srbije sutra se okuplja u Staroj Pazovi, a već u četvrtak igra prijateljsku utakmicu protiv Rusija u Moskvi, za 25. mart je zakazan duel sa Kiprom u Limasolu.   

Đorđe Petrović je sjajan golman, veliki talenat i drago mi je što brani u Čelsiju. Odmah na prvom treningu sam video koliko je dobar golman. Uz to je veoma dobar momak i veliki profesionalac. Zapravo, uopšte nisam iznenađen što brani za Čelsi, jer ranije je hteo da ga dovede i Ajaks“,istakao je Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije za Saut London Pres.

Ne krije Tadić da se Ajaks intenzivno raspitivao o golmanu Petrović, još dok je nosio dres Čukaričkog, ali je klub sa Banovog brda, tada odlučio da ga proda u Ameriku. 

„Sećam se da su me pitali u Amsterdamu za njega. On je bio na radaru svih vrhunskih klubova i uopšte nije slučajnost što je sada jedinica u Čelsiju. Mislim da će sačuvati svoje mesto na golu i kada se Sančez vrati, jer kada golmani jednom dobiju svoju šansu ne prepuštaju je nikome. Verujem mu da će uspeti. On je budućnost Čelsija“, objasnio je
Dušan Tadić, koji će predvoditi srpski tim u naredne dve utakmice.