Vesti iz fudbala

Dubočica potpisala igrača s "pedigreom" Serije A i Lige 1: Junior Taljo obukao dres srpskog prvoligaša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.03.2024 19:34
Junior Taljo, novi fudbaler Dubočice, u vreme kada je igrao za Romu GFK Dubočica
Junior Taljo, novi fudbaler Dubočice, u vreme kada je igrao za Romu

Fudbaleri Dubočice svim silama pokušavaju da se kvalifikuju za Mozzart Bet Superligu Srbije i sledeće sezone prvi put u istoriji kluba izađu na najveću domaću scenu, pa je uprava odlučila da im pomogne dovođenjem Juniora Talja. Pojačanje duge evropske karijere, najduže građene u dve Top 5 liga. 

Tridesetjednogodišnji napadač iz Obale Slonovače pokazuje da su čudni životni putevi, jer je nekada igrao za Romu, Veronu, Kjeva, Barija, Lila, Bastije, Ažaksija... a do kraja sezone će špartati terenima diljem srpske Mozzart Bet Prve lige

 

 

Njegovi transferi su svojevremeno vredeli i do 2.000.000 evra, a sada je u leskovačni klub stigao kao slobodan agent. Obzirom na to da je bivši član Ujpešta, Samsunspora, Vitorije Gimaraeš... bio bez angažmana od razlaza sa Botošanijem iz Rumunije. 

Dubočica se trenutno nalazi na petom mestu, s 37 bodova iz 24 utakmice, a od Talja se očekuje da podigne efikasnost Leskovčana u PLS. Odnosno, u nekom trenutku preskoči Jedinstvo s Uba, ekipu Odžaci i Inđiju, raspoređenih iza, bodovno, prilično odbeglog OFK Beograda. 

 

Standings provided by Sofascore