Vesti iz fudbala

Feliks oprezan pred početak kvalifikacija: Ne smemo da potcenimo ni Lihtenštajn, ni Luksemburg

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2023 11:58
Feliks oprezan pred početak kvalifikacija: Ne smemo da potcenimo ni Lihtenštajn, ni Luksemburg Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Fudbalska reprezentacija Portugala u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraće protiv selekcija Lihtenštajna (sreda, 20.45 TV Arena 3 Premium) i Luksemburga (nedelja. 20.45 TV Arena sport 2).

Očekuje sa da Portugalci bez problema osvoje svih šet bodova i sve manje od toga će se smatrati velikim neuspehom. Ipak, fudbaler Čelsija, Žoao Feliks, ističe da niti jedna ekipa ne sme da se potceni:

 

 

"Uvek moramo da budemo spremni i da ne ulazimo olako u utakmicu. Imamo primer sa nedavnog Svetskog prvenstva, kada su svi mislili da ćemo da prođemo Maroko, ali nismo. Uvek  svaka reprezentacija daje sve od sebe i svi igraju svoje mečeve kao da je finale. Sve utakmice će biti teške. Moramo da budemo oprezni", rekao je Feliks na konferenciji za medije.

Na klupi Portugalije debitovaće novi selektor Roberto Martinez, koji je posle SP zamenio Fernanda Santoša:

"Upoznali smo se na treningu. Objasnio nam je neke od svojih ideja, uglavnom za predstojeće dve utakmice, koje će biti vrlo slične. Pričao je o dinamici napada i vezama između krila i napadača", podvukao je Feliks.

Podsetimo, Portugal je u grupi J sa Bosnom i Hercegovinom, Islandom, Lihtenštajnom, Luksemburgom i Slovačkom.