Vesti iz fudbala

Povreda za Jovana Miloševića: Nakon debitantskog gola, čeka ga pauza

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

19.02.2024 20:20
Srpski fudbaler, Jovan Milošević MN Press
Srpski fudbaler, Jovan Milošević

Fudbalski klub Sent Galen saopštio je da će Jovan Milošević biti van terena usled povrede stopala. Srpski napadač je na utakmici u subotu pokidao ligamente u levom stopalu, te ga čeka pauza.

Milošević je u zimskom prelaznom roku prešao iz Štutgarta u švajcarski klub i odmah je dobio priliku da zaigra u startnoj postavi. Talentovani 18-godišnjak je iskoristio šansu i već na debiju postigao gol. Njemu je bilo potrebno svega šest minuta da zatrese mrežu Vintertura. Ipak, pola sata kasnije je morao da napusti teren zbog povrede.

 

 

Iako je još uvek rano za prognoze, Sent Galen prenosi da nekadašnjeg igrača Vojvodine čeka pauza od nekoliko nedelja. On tako neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima u borbi za plasman u evropska takmičenja za narednu sezonu.

Osim Miloševića, švajcarski klub neće moći da računa u narednom periodu ni na napadača Vilema Gebelsa koji ponovo ima probleme sa butnim mišićima nakon subtonje utakmice. Sent Galen trenutno zauzima 4. poziciju na tabeli sa 37 osvojenih bodova.

 

Standings provided by Sofascore