Vesti iz fudbala

Četvrtfinale fudbalskog Kupa Srbije tek 3. maja, nema povlašćenih u žrebu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.03.2023 16:44
Četvrtfinale fudbalskog Kupa Srbije tek 3. maja, nema povlašćenih u žrebu MN Press

Crvena zvezda, Čukarički i Napredak su juče postali poslednja tri četvrtfinalista fudbalskog Kupa Srbije i priključili su se TSC-u, Novom Pazaru, Radničkom iz Niša, Vojvodini i Radniku iz Surdulice.

Međutim, ljubitelji fudbala u Srbiji će o ovom takmičenju razmišljati tek za nešto više od mesec dana kada budu bili izvlačeni parovi za četvrtfinale koje je na programu tek 3. maja. Reprezentativne obaveze krajem marta, pa zgunust raspored u Mozzart bet Superligi skrojili su kalendar u najmasovnijem klupskom takmičenju.

 

 

Prema propozicijama, na žrebu u drugoj polovini aprila neće biti povlašćenih klubova. Svih osam ekipa biće u istom šeširu, a domaćin će biti prvi izvučeni klub. Propozicije su iste, ako ne bude pobednika posle 90 minuta, odmah će se izvoditi penali.

Polufinale Kupa Srbije igraće se 17. maja, dok je finale Kupa Srbije zakazano za 3. jun. Jedino će se u finalu kupa, ako rezultat bude nerešen, igrati produžeci, pa onda eventualno izvoditi penali. Crvena zvezda brani trofgej Kupa.