Vesti iz fudbala

Kup Srbije na TV Arena sport: Igraju se tri zaostale utakmice osmine finala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.03.2023 08:58
Kup Srbije na TV Arena sport: Igraju se tri zaostale utakmice osmine finala Facebook/FK Crvena zvezda

Ove srede na programu su tri zaostale utakmice osmine finala Kupa Srbije. Program od 15.00 časova u Sremskoj Mitrovici otvaraju Radnički i Crvena zvezda (TV Arena 1 Premium), zatim se od 17.00 časova sastaju Metalac i Čukarički (TV Arena 1 Premium), a u večernjem terminu od 19.00 časova u Subotici domaći Spartak dočekuje Napredak (TV Arena sport 3).

Crvena zvezda jeste apsolutni favorit u susretu protiv niželigaša iz Sremske Mitroivce, ali ukoliko se zna da je isti taj Radnički u šesnaestini finala bio koban po Partizan, onda je oprez među crveno-belima je i te kao potreban.

"Očekujem da će Radnički i protiv nas igrati na identičan način kao što su to činili protiv Partizana. Gledao sam ih jesenas i protiv Grafičara i radi se o veoma čvrstoj ekipi, koja u svojim redovima ima nekolicinu igrača sa iskustvom igranja u Superligi. Prekid im je izuzetno jako oružje i tu moramo da vodimo računa. Uopšte ne treba da razmišljamo da je u pitanju ekipa koja se nalazi u drugom rangu takmičenja, već da budemo maksimalno koncentrisani", kaže trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

U slučaju nerešenog ishoda odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca, a utakmice četvrtfinala su na programu 3. maja, poluifnala su 17. maja, a finalni susret je zakazan za 3. jun.

Osmina finala kupa Srbje

9. novembar

TSC – Železničar 2:0
Radnički NB – Radnik 1:2
Radnički Niš – IMT 3:0
Novi Pazar – Kolubara 2:1
Vojvodina – Mladost GAT 2:1

15. mart

Radnički SM - Crvena zvezda 15.00 (TV Arena 1 Premium)
Metalac - Čukarički 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Spartak - Napredak 19.00 (TV Arena sport 3)