Vesti iz fudbala

Tomas Miler potpisao novi ugovor sa Bajernom: Veteran ostaje u Minhenu do 2025. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.12.2023 16:11
Tomas Miler Tanjug/AP Photo/Peter Kneffel/dpa
Tomas Miler

Čelnici Bajerna, ipak su, ponudili iskusnom Tomasu Mileru novi ugovor, on je to prihvatio i produžio je saradnju sa najboljim nemačkim timom do 2025. godine.

Tomas Miler je u Minhen došao sa svega 10 godina prošeo je sve mlađe selekciej ovog giganta, a debi u seniorskoj konkurenciji je ostvarii, sada već daleke 2008. godine.

"Presrećen sam što se moje putovanje sa Bajernom nastavlja. Želim što duže da budem deo ovog kluba i voleo bih da obradujem navijače sa još mnogo golova i prikažem im moju odanost prema klubu i strast prema fudbalu", rekao je po potpisivanju ugovora tridesetčetvorogodišnji fudbaler.

 

 

Iskusni ofanzivac je do sada odigrao 684 meča za Bavarce i postigao 237 golova, a uz to je i 261 put uposlio saigrače prilikom postizanja pogotka.

On se trenutno nalazi na drugoj poziciji igrača sa najviše nastupa za Bajern, a potrebno mu je još 35 mečeva da sustigne Sepa Majera koji je na liderskoj poziciji.

 

 

"Tomas Miler je još jednom pokazao koliko je odan Bajernu. Odrastao je u ovom klubu i već sada je istinska legenda među navijačima. Potpuno sam sigran da u našem klubu više nikada neće biti igrača kakav je Tomas Miler", rekao je predsednik Bajerna, Herbert Hajner.