Vesti iz fudbala

Bahar pred duel sa Radničkim: U Kupu Srbije nemamo prava na grešku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.12.2023 17:11
Bahar pred duel sa Radničkim: U Kupu Srbije nemamo prava na grešku MN Press

Crvena zvezda je uspela da ispadanje iz Evrope nekako ublaži pobedom u Kruševcu protiv Napretka, a u sredu od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) dočekuje Radnički iz Niša u osmini finala Kupa Srbije i trijumf se sam po sebi postavlja kao imperativ.

Trener Barak Bahar najavio je da će se crveno-beli potruditi da navijačima podare novu pobedu.  

"Za nas je svaka utakmica izuzetno bitna. Znamo da moramo da pobedimo, nadamo se da ćemo igrati dobro. Odavno nismo nastupali na našem stadionu i pred našim navijačima. Mnogo će nam značiti njihova podrška, želimo da ih obradujemo pobedom", istakao je Bahar.

Izraelski stručnjak neće moći da računa na sve igrače na duelu osmine finala Kupa Srbije.

"Neću imati sve igrače na raspolaganju. Neki su bolesni, a situacija se menja iz dana u dan. Na prethodnoj utakmici nismo imali na raspolaganju šestpricu fudbalera, videćemo kakvo je stanje nakon treninga. Neki igrači su povređeni, dok ima i prehlađenih".

 

 

Najavio je promene u ekipi.

"Moraćemo da rotiramo, s obzirom da nemamo na raspolaganju sve igrače. Nisu svi spremni, kao što sam napomenuo ima povređenih i bolesnih. Utvrdićemo nakon treninga ko je zdrav i ko može da igra. Rotacije će svakako biti neophodne".

Očekuje se zahtevan duel.

"S obzirom na to da je utakmica sa Radničkim iz Niša meč osmine finala Kupa Srbije, sigurno da će biti drugačija za nas. Nemamo pravo na grešku, tako da ćemo u duel ući potpuno fokusirani. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Utakmica neće biti ni malo laka, ali moramo da pružimo maksimum i pobedimo pred našim navijačima", istakao je Bahar.