Vesti iz fudbala

Holanđanin i Finac sude mečeve 5. kola evrokupova TSC-u i Čukaričkom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.11.2023 10:59
Fudbaleri TSC i Čukaričkog MN Press
Fudbaleri TSC i Čukaričkog

Holanđanin, Alard Lindhut biće glavni sudija na meču petog kola grupe A Lige Evrope između TSC-a i Vest Hema, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njemu će u radu pomagati sunarodnici Rožer Honig i Patrik Inija, četvrti arbitar je Janik van der Lan, dok će u VAR sobi biti Klej Ruperti i Edvin van de Graf.

Utakmica između TSC-a i Vest Hema biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Bačkoj Topoli uz direktan prenos na TV Arena sport, a u drugom meču petog kola grupe A Lige Evrope, fudbaleri Frajburga dočekaće Olimpijakos.

Prvo mesto na tabeli grupe A drži Vest Hem sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirani Frajburg, Olimpijakos je treći sa četiri boda, dok je TSC poslednji sa samo jednim bodom.

Istog dana na novoizgrađenom stadionu Dubočice u Leskovcu Čukarički će, u okviru 5. kola Lige konferencija, dočekati mađarski Ferencvaroš (21.00), a sudija tog susreta biće Finac Mohamed Al Emata, kome će pomagati zemljaci Turka Valjaka i Jusa Mantera, četvrti arbitar je Peiman Simobi, a u VAR sobi su Nemaci Soren Storks i Hamr Osmers.

U istoj grupi lider Fiorentina će na svom terenu doćekuje trećeplasirani Genk (21.00) koji ima dva boda manje od italijanskog tima, baš kao i Ferencvaroš, dok su "brđani" jedini bez osvojenog boda.