Vesti iz fudbala

Iz Zvezde zadovoljni igrom omladinaca protiv Trajala: Svetla nam je budućnost...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.10.2023 16:55
Iz Zvezde zadovoljni igrom omladinaca protiv Trajala: Svetla nam je budućnost... MN Press

Crvena zvezda opravdala je ulogu favorita protiv Trajala i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije. Na stadionu Mladosti u Kruševcu, naplatila je bolju igru u drugom poluvremenu rezultatom 6:0 (1:0), a nakon susreta utiske su sumirali treneri obe ekipe.

Prvi je pred kamere Arene sport izašao šef stručnog štaba Trajala Ivica Momčilović, inače bivši fudbaler i trener Crvene zvezde.

"Ovo je bila jako emotivna utamica za mene. Dugo sam bio u Zvezdi, što igrač u mlađim kategorijama, što u stariji. Bio sam i godinama trener crveno-belih, pa je jasno da je današnji susret sa njima bio emotivan za mene", rekao je Momčilović i nastavio

"Ja sam i pre ove utakmice rekao da je Zvezda apsolutni favorit, nama je bila čast što smo igrali sa njima da vidimo dal` smo na dobrom putu da uđemo u viši rang. Jurimo to prvo prvo mesto, gde u nastavku takmičenja imamo protivnike u Pirotu i Jagodini. Nadam se da ćemo uspeti u tom cilju.",rekao je Momćilović 

Potom je govorio pomoćni trener Beograđana Boris Savić, koji je u prvi plan istakao dobru igru omladinaca u drugom poluvremenu.

"Kao što znate Kup je takmičenje gde se dešavaju iznenađenja. Mi smo pametno ušli u meč, došli do ranog pogotka, a kasnije smo mirno priveli meč kraju. Raduje nas dobra igra mladih momaka sa klupe. Dva igrača iz omladinske škole su ušla u drugom poluvremenu i pokazala da je svetla budućnost pred njima. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, koji su pokazali da zaslužuju da nose dres Crvene zvezde", zaključio je Savić.