Vesti iz fudbala

Šljivić optimista pred otvaranje "trećeg fronta": Zvezda uvek i svuda ide na pobedu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

17.10.2023 15:20
Šljivić optimista pred otvaranje "trećeg fronta": Zvezda uvek i svuda ide na pobedu MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće u sredu od 15.00 časova (TV Arena 1 Premium) u Kruševcu snagu sa Trajalom u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Omladinski reprezentativac Srbije Jovan Šljivić rekao je da očekuje dobar meč i pune tribine stadiona "Mladost" u Kruševcu, kao i, naravno, trijumf svog tima.

"Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni, jer u svakom takmičenju želimo da pobeđujemo i navijačima pružimo kvalitetan fudbal. Bez obzira što je Trajal trećeligaš, ne želimo da ih potcenimo, već ćemo nastojati da pristup bude kao u Ligi šampiona. Odnos prema Zvezdinom grbu mi je uvek isti, bez obzira na protivnika, i znam da je tako i kod mojih saigrača, tako da verujem da ćemo sutra navijačima pružiti kvalitetnu utakmicu i da ćemo na pravi način započeti odbranu trofeja Kupa Srbije. S obzirom na to da sam rodom iz Kruševca, biće to malo posebnija utakmica za mene, jer ću imati priliku da igram pred drugovima sa kojima sam odrastao, ali u svakom slučaju verujem da će biti pune tribine", rekao je mladi fudbaler za klupski sajt.

Šljivić je direktno sa utakmica omladinske reprezentacije Srbije stigao na "Marakanu" i priključio se treninzima trenera Baraka Bahara.

"Iskren da budem, nije mi bio ni potreban odmor. Zaista se osećam spremno i sa mnogo elana čekam sutrašnju utakmicu. Siguran sam da mogu bolje, i još uvek se privikavam na sve one obaveze koje seniorski fudbal nosi, ali smatram da to sjajno podnosim i da će forma samo da mi ide u uzlaznoj putanji. Nadam se da pobedom započinjemo sutrašnji mini ciklus i da ćemo sa pozitivnim rezultatima dočekati reprezentativnu pauzu u novembru. Zaista se radujem sutrašnjem meču", zaključio je Šljivić.

Pored meča u Kruševcu u sredu je na programu i duel između Smederava i TSC-a koji počinje u 14.00 časova (TV Arena 2 Premium), dok se svi ostali mečevi igraju 1. okotbra, a u njima se sataju:

Dinamo 1945 - Voždovac
Železničar – Novi Pazar
BASK – Radnički 1923
Jedinstvo UB - Partizan
Radnički SM - Radnik
Grafičar - Spartak
Inđija - Kolubara
Metalac - Radnički Niš
Vršac - Mladost Lučani
Mačva - Mladost GAT
Sloboda - Napredak
Novi Sad - Vojvodina
IMT - Javor
Radnički NB - Čukarički