Vesti iz fudbala

Prijatelji, hvala na prijemu: Čelnici FSS se zahvali rukovodstvu FS Mađarske na gostoprimstvu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.10.2023 12:30
Prijatelji, hvala na prijemu: Čelnici FSS se zahvali rukovodstvu FS Mađarske na gostoprimstvu FSS

Čelnici fudbalskog savez Srbije zahvalili su se rukovodstvu FS Mađarske na sjajnom gostoprimstvu tokom utakmice 7. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Domaći sastav jeste slavio 2:1, funkcionerima FSS nije bio prijatno zbog toga, ali to nije moglo da pokvari prijateljstvo velikih prijatelja koje traje već dugi niz godina.

"Utakmici Mađarska – Srbija na 'Puškaš Areni' u Budimpešti prisustvovao je i predsednik Vlade Mađarske, Viktor Orban, veliki prijatelj Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića. Poznat kao strastveni ljubitelj i poznavalac fudbala nije krio zadovoljstvo zbog susreta sa pre svega Draganom Džajićem, legendarnim asom, predsednikom Fudbalskog saveza Srbije", stoji u objavi Fudbalskog saveza Srbije i dodaje se:

FSS

 

 

"Prisutan je, naravno, bio i prvi čovek mađarskog fudbala, predsednik Šandor Čanj, usledila je razmena poklona, prijatno druženje sa predstavnicima našeg Saveza, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, potpredsednicom Sandrom Sremčević, potpredsednikom Janošem Žemberijem".

Mađarska trentuno zauzima lidersku poziciju na tabeli grupe G sa 13 osvoj0enih bodova, a Srbija je druga sa 10. Do kraja kvalifikacija Mađari će se sastati sa Litvanijom, Bugarskom i Crnom Gorom, dok "orlove" očekuju dueli protiv Crne Gore i Bugarske.