Vesti iz fudbala

Mesi može da osvoji 45. trofej u karijeri: Ne zna se samo da li je dovoljno spreman da zaigra protiv Hjustona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2023 13:27
Mesi može da osvoji 45. trofej u karijeri: Ne zna se samo da li je dovoljno spreman da zaigra protiv Hjustona Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File

Argentinac Lionel Mesi osvojio je u karijeri 44 trofeja i po tom parametru je najuspešniji fudbaler sveta svih vremena, a svojoj kolekciji pehera u noći između srede i četvrtka mogao bi da doda još jedan.

Namie, Inter iz Majamija se u finalu US Open kupa (02.30) sastaje sa Hjuston Dinamom, ali je prema informacijama iz Sjedinjenih Američkih Država njegov nastup pod znakom pitanja.

Prva zvezda kluba sa Floride se povredila na susretu protiv Toronta, od tada je na terapijama i medicinski blok kluba pokušava da ga oporavi za meč.

 

 

Pojedini mediji tvrde da će on sigurno izostati sa ovog susreta, neki, pak, navode da postoji šansa da bude spreman, dok treći idu toliko daleko da decidirano najavljuju njegov nastup od prvog minuta.

Naravno, od toga hoće li Mesi igrati taj meč ili ne, zavisi i da li će Inter biti favorit, što potvrđuje i fudbaler Hjustona, Hektor Erero.

"Sama činjenica da igramo protiv tima u kojem nastupa Lionel Mesi za nas je velika inpsiracija i motivacija. Tokom karijere sam već igrao protiv njega i znam koliko je to teško i naravno da svi čekamo da vidomo hoće li ga Tata Martino poslati na teren ili ne", kaže Ektor, koji je dugo nastupao u Španiji i nastavlja:

"Mnogo puta sma već rekao da se u pojedinim trenucima čini kao da je Mesija nemoguće zaustaviti. Čini vam se često da nema svoj dan, kako mu ništa ne ide od ruke, a onda mu ostavite samo malo slobodnog prostora i on vas surovo kazni. Mislim da treba da budemo maksimalno fokusirani, igramo dobro i jako, pa šta nam Bog da".