Vesti iz fudbala

Nema Mesija, nema ni pobede: Inter remizirao protiv Orlanda, ali ostaje u trci za plej-of

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.09.2023 08:35
Nema Mesija, nema ni pobede: Inter remizirao protiv Orlanda, ali ostaje u trci za plej-of Tanjug/AP Photo/Kevin Kolczynski

Fudbaleri Intera iz Majamija odigrali su ove noći 1:1 protiv lokalnog rivala Orlanda u okvru 29. kola američke MLS lige i sa tim osvojenim bodom zadržali šanse da se nađu u plej-ofu.

Tim u suvlasništvu Dejvida Bekama je vodio od 52. minuta kada je gol postigao David Ruiz, ali je 12 minuta kasnije Dankan Mekgir postavio konačan rezultat i sačuvao svoju ekipu na drugoj poziciji Istočne konferencije.

 

 

Trener Intera, Tata Martino na ovoj utakmici ne samo da nije mogao da računa na prvu zvezdu tima, Lionela Mesia koji se povredio prošle nedelje protiv Toronta, već u ekipi nije bilo ni Đordija Albe i Serhija Busketsa, pa osvojeni bod i nije tako loša opcija.

Pogotovo ukoliko se zna da tim iz Majamija, iako pretposlednji na Istoku, sada ima samo pet bodova manje od devetoplasiranog Njujork sitija koji je u ovom trenutku poslednji na listi putnika u plej-of, a uz to, Mesijev tim ima i dve utakmice manje.

To je zaostatak koji, uz oporavak Argentinca, Inter lako može da stigne i prestigne, te su navijači tima sa Floride optimisti da će se njihov klub naći u doigravanju.