Vesti iz fudbala

Razmišljaju korak unapred: Ukoliko Tuhel dobije otkaz, Alonso je prvi pik Bajerna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2023 08:31
Razmišljaju korak unapred: Ukoliko Tuhel dobije otkaz, Alonso je prvi pik Bajerna Tanjug/AP Photo/Roberto Pfeil

Bajern iz Minhena i Bajer iz Leverkuzena jedina su dva nemačka tima koja imaju po devet bodova nakon tri odigrana kola prvenstva Nemačke, a večeras od 20.30 časova će odmeriti snage u 4. kolu Bundeslige.

Biće to novi veliki spektakl u glavnom gradu Bavarske, a uoči ovog susreta nemački mediji su plasirali jednu veoma interesantnu priču.

 

 

Navodno, čelnici domaće ekipe sa mngo pažnje prate igre gostujućeg tima, jer imaju veliku želju da, u slučaju smene aktuelnog trenera Tomasa Tuhela, angažuju šefa stručnog štaba ekipe iz Leverkuzena. Ćabija Alonsa

Ne, to ne znači da su u Minhenu nezadovoljni radom nemačkog stručnjaka, već tamošnji mediji navode da samo žele da budu spremni u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Kao pokazatelj koliko Bavarci cene španskog trenera navodi se i podatak da su u Bajer poslali defanzivca Josipa Stanišića jer veruju da će Alonso od njega napraviti igrača.

Španac, koji je tokom igračka karijere tri godine nosio dres Bajerna je prošle sezone sa Leverkuzenom zauzeo šesto mesto u Bundesligi, a ugovor sa klubom ima do 2026. godine.