Vesti iz fudbala

Vladimir Vermezović preuzeo Muru: Bivši trener Partizana ima novi posao

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.09.2023 09:18
Vladimir Vermezović preuzeo Muru: Bivši trener Partizana ima novi posao MN Press

Vladimir Vermezović vraća se trenerskom poslu, posle dve godine, tako što se prihvatio vođenja eklipe slovenačke Mure, o čemu je javnost obavestio sam klub iz bivše jugoslovenske republike. 

Nekadašnji trener Partizana prethodni angažman završio je u sezoni 2020/2021, kada je sedeo na klupi Hate iz Ujedinjenih  Arapskih Emirata. 

"Posle razgovora sa predsednikom, sportskim i tehničkim direktorom, video sam se u ambicioznim planovima kluba, gde nije isključena borba za sam vrh. Naravno, fokus će biti na razvoju mladih fudbalera, a i rezultat je veoma bitan. Srećan sam što se vraćam u crno-beli klub, jer ta boja predstavlja veliki deo mog života. Sa stručnim štabom nastojaćemo da ljubav koju pokazuju ovi divni navijači prenesemo u svlačionicu. To je prvi cilj", rekao je Vermezović.

Vermezović je na klupi zamenio Dejana Grabića, pošto je ovaj sporazumno raskinuo ugovor sa klubom 14. avgusta. Posle šest kola u slovenačkoj ligi Mura je šesta na tabeli sa šest bodova, sa dve pobede i četiri poraza, a od bivšeg stratega Kajzer Čifsa (Južnoafrička Republika), Spartaka (Slovačka), našeg Teleoptika i Spartaka iz Trnave (Slovačka) očekuje se da u dogledno vreme popravi plasman.