UEFA Liga šampiona

Džo Kol za Arenu: Mančester siti i Real su najveći favoriti, lepo je videti Crvenu zvezdu u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2023 17:50
Džo Kol za Arenu: Mančester siti i Real su najveći favoriti, lepo je videti Crvenu zvezdu u Ligi šampiona TV Arena sport

TV Arena sport i ove godine prati žreb za grupnu fazu Lige šampiona u Monaku, a dok se izvlačenje kuglica čeka, naš reporter, Miloš Milićević, obavio je razgovor sa legendarnim fudbalerom, Džoom Kolom.

Nekadašnji ofanzivac engleske reprezentacije je karijeru počeo u Vest Hemu, nakon čega je između ostalog nastupao za Liverpul i Čelsi, kojih ove sezone nema među 32 ekipe koje učestvuju u najkvalitetnijem klupskom fudbalskom takmičenju:

"Premijer liga je veoma jako takmičenje, ovo vam je odličan pokazatelj. Više sam iznenađen što Liverpul nije u Ligi šampiona, nego Čelsi. "Plavci" su promenili mnogo toga, od menadžera do igrača. Očekujem od Čelsija da bude bolji i da se nađe ovde naredne sezone", rekao je Džo Kol u izjavi za TV Arenu sport, a potom otkrio koje timove smatra favoritima za osvajanje:

"Mančester siti je osvojio prošle sezone, mislim da su oni jedni od favorita i ovom ciklusu, mada je teško odbraniti titulu evrpskog prvaka. Real Madrid je uvek tu, kao i Pari sen Žermen i Bajern Minhen. Osvajača treba tražiti među ovim ekipama", rekao je Kol.

Arsenal i Mančester junajted su u drugom šeširu, ali ih Kol ne vidi kao konkurente za trofej:

"Ne bih se kladio na njih. Arsenal je uzbudljiv mlad tim, ima neverovatnog menadžera, dok je Mančester u procesu novog stvaranja. Ipak, pored gore navedenih ekipa jako je teško".

Za kraj, istakao je da zna koliko je Crvena zvezda veliki klub, s obzirom na to da je tokom karijere igrao sa srpskim igračima:

"Igrao sam igračima iz Srbije. Uvek su gladni, veliki su takmičari i odlični momci. Zvezda je staro ime svetskog fudbala, lepo ju je videti na žrebu", podvukao je Kol.

Podsetimo, tekstualni prenos žreba možete pratiti ovde.