UEFA Liga šampiona

Verner kivan na Tuhela: Zaboravio je sve moje golove i ispred mene izabrao Lukakua

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.02.2023 16:10
Verner kivan na Tuhela: Zaboravio je sve moje golove i ispred mene izabrao Lukakua Guliver/Andy Rowland

Fudbaleri Red Bul Lajpciga i Mančester sitija sastaće se u sredu od 21.00 (TV Arena 2 Premium) u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona. Tim povodom se napadač nemačkog tima, Timo Verner, u razgovoru za medije prisetio perioda koji je proveo u Premijer ligi igrajući za Čelsi.

Uprkos ne tako sjajnim igrama nemačkog centarfora, "plavci" su uspeli da se domognu trofeja Lige šampiona, nakon čega je u klub iz Intera stigao Romelu Lukaku za oko 110 miliona evra. To je u velikoj meri zasmetalo Verneru, koji kako ističe, nije imao loš odnos sa trenerom, Tomasom Tuhelom, ali nije bio zadovoljan činjenicom da je rezerva Belgijancu:

"Najveći problem je što je ispred mene stavio napadača poput Lukakua u drugoj sezoni, i to sve nakon što sam osvojio Ligu šampiona i igrao skoro svaku utakmicu. Ne treba zaboraviti da sam uspešno igrao u Nemačkoj, a u Čelsiju postigao gol protiv Real Madrida u polufinalu Lige šampiona. Dao sam mnogo golova", rekao je napadač Lajpciga.

 

 

Čini se da je Verner pomalo zaboravio sve propuštene šanse u dresu londonskog tima, ali se jako dobro seća golova koje je postigao:

"Trener je sve to pomalo zaboravio, nije bio fer. To je razlog zašto sam morao da vratim u Lajpcig, da bih ponovo uživao. Voleo je neke igrače više od drugih – to je sasvim normalno i to morate da prihvatite", podvukao je Verner.

Svaka od tri strane u ovoj situaciji sigurno ima svoje mišljenje i poglede na to što je učinjeno, ali sigurno je da nakon svega toga, nije zadovoljan ni Timo Verner, ni Romelu Lukaku, kao ni sam Čelsi.