UEFA Liga šampiona

Bernardo Silva: Neće biti lako u finalu sa Interom, ali želimo da osvojimo Ligu šampiona

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.05.2023 12:58
Bernardo Silva: Neće biti lako u finalu sa Interom, ali želimo da osvojimo Ligu šampiona Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbaler Mančester sitija Bernardo Silva izjavio je da očekuje težak meč u finalu Lige šampiona protiv Intera, ali je dodao da "građani" imaju veliku šansu da po prvi put u istoriji osvoje najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, prenose britanski mediji.

Mančester siti je izborio plasman u finale LŠ, pošto je sinoć na svom terenu pobedio Real 4:0 u revanš meču polufinala. U prvom susretu odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je 1:1.

"Bila je ovo divna noć za nas. Znali smo da će da bude teško da pobedimo ovakav Real sa 4:0. Znamo koliko je Real čvrst tim. Na prvom meču u Madridu nisam bio onaj pravi i želeo sam da to nadoknadim. Morao sam u revanšu da budem bolji zbog navijača i saigrača. Mali sam, ali umem da igram glavom", rekao je Silva, koji je postigao dva gola za Mančester siti na sinoćnjem meču.
 

Mančester siti će u finalu Lige šampiona 10. juna u Istanbulu igrati sa Interom.

"Gledao sam Inter i izgleda vrlo dobro, jaki su i organizovani u odbrani. Očekuje nas teško finale. Biće teško, ali pokušaćemo da ih pobedimo. Želimo da osvojimo i titulu u Premijer ligi zbog svojih navijača", naveo je Silva.

Fudbaler Reala Luka Modrić izjavio je da je Mančester siti bio superioran. "Šta se dogodilo? Nismo bili dobri. Želeli smo da igramo drugačije i bolje, ali nismo uspeli. Mančester siti je bio superioran, to se dogodilo. Moramo da prihvatimo ovaj poraz i da vidimo šta će dalje da se dogodi. Kada Real izgubi sve postaje veliko i važno, imao dosta analiza i kritika. Moramo da živimo sa tim, navikli smo. Kritike neće danas pokopaju, moramo da ih prihvatimo posle ovako teškog poraza", naveo je Modrić.