UEFA Liga šampiona

Bahati Ramos lečio frustracije na fotoreporterima: Temperamentni Španac se umalo potukao sa kamermanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2023 13:47
Bahati Ramos lečio frustracije na fotoreporterima: Temperamentni Španac se umalo potukao sa kamermanom Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Fudbaleri Pari sen Žermena su na svom terenu poraženi od Bajerna sa 0:1 (0:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Odlučujući pogodak postigao je Kingsli Koman u 53. minutu.

Minhenski tim je bio znatno kvalitetniji rival tokom čitavog meča i deluje da je trijumf svakako mogao biti ubedljiviji. Domaći fudbaleri do samog kraja nisu pokazali apsolutno ništa, tek u završnih deset minuta su izabranici Kristofa Galtijea pritisli i stavili protivnika u neprijatan položaj.

Nezadovoljan utakmicom i rezultatom, uprkos tome što je pružio sjajnu partiju, Serhio Ramos je bio veoma besan nakon utakmice, zbog čega su deblji kraj izvukli ljudi koji uopšte nisu imali veze sa samim fudbalom.

Naime, temperamentni Španac je po završetku meča, pri izlasku sa terena prvo zamerio jednom od kamermana, koji je tokom građenja svoje pozicije kako bi fotografisao, nehotice gurnuo Ramosa. Potom je sa druge strane drugi reporter učinio to isto, na šta fudbaler nije ostao bez odgovora, već ga je veoma intenzivno i agresivno odgurnuo od sebe.

Podsetimo, revanš meč između Bajerna i PSŽ-a u Minhenu je na programu osmog marta.