UEFA Liga šampiona

Stefan Savić za Arenu: O revanšu u Madridu, Robertu Prosinečkom, a spomenuo je i Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.02.2024 00:07
Fudbaler Atletiko Madrida Stefan Savić Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue
Fudbaler Atletiko Madrida Stefan Savić

Fudbaler Atletiko Madrida Stefan Savić govorio je za Arenu sport, posle prve utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Intera u Milanu, gde je španski tim posle velike borbe, poražen rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Marko Arnautović u 79. minutu, pa će italijanski tim pred revanš 13. februara u španskoj prestonici imati gol prednosti.

Stefan Savić posle utakmice izjavio je da je njegov tim izgledao dobro na terenu, kao i da ih je skupo koštala ta greška u 79. minuti. "Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, izgledali smo poprilično dobro na terenu, ali nas je na kraju skupo koštala ta greška. Ne očajavamo, sve je i dalje otvoreno, igramo na našem stadionu u revanšu i verujem da ćemo napraviti dobar rezultat pred svojim navijačima", rekao je Savić za Arenu sport.
 


Prokomentarisao je i dolazak Roberta Prosinečkog na selektorsku klupu Crne Gore.

"Radujem se što ću raditi sa Robijem, siguran sam da će imati dosta uspeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Verujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija."

Prokomentarisao je i šampionsku trku u Srbiji, gde Partizan "beži" Crvenoj zvezdi bod na tabeli, pa je upitan hoće li njegov bivši klub izdržati do kraja, odgovorio je:

"Biće, biće, nadamo se da hoće", rekao je sa osmehom defanzivac koji je sa crno-belima osvojio duplu krunu u sezoni 2011/12.