UEFA Liga šampiona

Tuhel izgubio kontrolu, ali ne odustaje: Ne plašim se da će me Bajern smeniti, već bezidejnosti tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2024 09:15
Tomas Tuhel je razočaran igrom Bajerna Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Tomas Tuhel je razočaran igrom Bajerna

Protiv Bajera iz Leverkuzena (0:3) u derbiju Bundeslige tek jedan udarac u okvir gola, a sinoć protiv Lacija u Rimu (0:1), u meču osmine finala UEFA Lige šampiona - nijedan. Ovakva dva poraza Bajerna, prema medijima, navijačima pišu siguran otkaz treneru Tomasu Tuhelu.

"Ne, ne plašim se za moju budućnost ili potencijalnu smenu. Mi smo u Rimu sve uradili da izgubimo meč, a imali smo ga u našim rukama. Na kraju priče, prestali smo da verujemo, nemam ideju zbog čega. Bilo je previše individulanih grešaka, bezidejnosti", rekao je između ostalog Tuhel.

 

 

Suštinski, bivši trener PSŽ-a i Čelsija, sa kojim je osvojio UEFA LIgu šampiona, potpuno je izgubio kontrolun nad svlačionicom, pišu nemački mediji i smatraju da je Tomas Miler više "trener" od njega. Bavarci sa takvim igračima u timu ne mogu da urade ništa na terenu, Lacio je "katenaćom" neutralisao a dobio iz kontre i neshavtljivog penala uz crveni karton Upamekana. Tamnoputi Francuz je na društven im mrežama vređan na rasnoj osnovi.

 

 

"Osuđujemo sve užasne rasističke poruke i komentare upućene Daju Upamekanu. Ko piše takve stvari nije pravi navijač Bajerna. Mi smo uz tebe 'Upa'", stoji u saopštenjuj Bajerna.

Hari Kejn je bio nevidljiv u poslednja dva meča, a prvi je golgeter tima sa 26 pogodaka u sezoni.

"Bila je teška nedelja. Drugo poluvreme u Rimu je bio razočaravajuće. Izašli smo manjkom energije i samopouzdanja. Još uvek smo u igri za plasman u četvrtfinale UEFA Lige šampiona, jer nam dolaze na noge u Minhen za par nedelja. Moramo da gledamo napred i da što prevaziđemo ovaj momenat", istakao je Kejn.