UEFA Liga šampiona

Karlo Anćeloti veruje u svoj tim: Real ima kvalitet da osvoji Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.12.2023 20:52
Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti

Fudbaleri Real Madrida gostovaće sutra Unionu u Berlinu u meču šestog kola grupe C Lige šampiona. Madridski klub je prvi na tabeli sa 15 bodova, a još ranije je obezbedio prvo mesto i plasman u osminu finala LŠ.

Karlo Anćeloti veruje njegov tim poseduje kvalitet da osvoji Ligu šampiona i dodao je da će "galaktikosi" ići na pobedu protiv nemačke ekipe.

"Ostvarili smo cilj, pošto smo osvojili prvo mesto na tabeli. Želimo da grupnu fazu završimo na visokom nivou. Ovo je posebno takmičenje. Naš plan je da sutra odigramo dobro i da pobedimo", rekao je Anćeloti, prenosi zvanični sajt kluba. 

 

 

On nije želeo da otkrije sastav za meč sa Unionom. 

"Izabraću najboljih 11. Oni koji su igrali protiv Betisa i koji nisu umorni biće u timu protiv Uniona. Međutim, ima onih koji se nisu u potpunosti oporavili. Oni će odmarati. Ako budem rotirao to će da bude zato što neki igrači mogu da imaju problem", dodao je trener Reala. 

Anćeloti je rekao da je Real uvek kandidat za osvajanje LŠ. 

"Uradili smo sjajan posao u grupnoj fazi. Uvek je teško osvojiti Ligu šampiona, ali mislim da imamo kvalitet da se borimo do kraja i osvojimo ovo takmičenje", zaključio je Anćeloti.

Utakmica između Union Berlina i Real Madrida se igra u utorak od 21.00 (TV Arena sport 2) u Berlinu.