UEFA Liga šampiona

Crvena zvezda pustila u prodaju kontingent karata za severnu tribinu protiv Sitija

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.12.2023 13:28
Crvena zvezda pustila u prodaju kontingent karata za severnu tribinu protiv Sitija TV Arena sport

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" dostupan rezervisan kontingent ulaznica za severnu tribinu i duel protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

"Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica", navode iz Crvene zvezde.

Utakmica šestog kola grupe G Lige šampiona između Crvene zvezde i Mančester sitija biće odigrana u sredu u Beogradu od 18.45 časova (TV Arena 1 Premium).

"Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedeljak i utorak, odnosno 11. i 12. decembra od 10 do 17 časova na šalterima stadiona 'Rajko Mitić', dok će prodaja na dan susreta zavisiti od raspoloživosti ulaznica, o čemu će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni. Rezervisan kontingent karata je isključivo namenjen za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3.500 dinara", ističe se u saopštenju Crvene zvezde.