UEFA Liga šampiona

Poraz omladinaca Crvene zvezde od Jang Bojsa : Para i Liti uzvratili crveno-belima u Omladinskoj Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.11.2023 16:21
Omladinci Crvene zvezde ubeležili su četvrti poraz Facebook/FK Crvena zvezda
Omladinci Crvene zvezde ubeležili su četvrti poraz

Omladinci Jang Bojsa uzvratili su vršnjacima Crvene zvezde za poraz u Beogradu (1:2), pa su po teškom i klizavom terenu u Tunu pobedili 2:1 (1:0) u petom kolu Grupe "G" UEFA Omladinske lige šampiona. Švajcarci su bili za nijansu bolji rival, na vreme su postigli golove i posle pet kola imaju isti učinak kao i izabranici trenera Nenada Milijaša - pobedu i četiri poraza.

Jang Bojs je bio bolji u prvom delu, a do prednosti je došao u 18. minutu kada je Ugo Para realizovao dobro dodavanje Toma Murita. Crveno-beli se nisu najbolje snašli u tom prvom delu, pa su ostali bez prilike da ugroze Bajramija.

Trener Nenad Milijaš izvršio je tri izmene na poluvremenu, Petrović, Cvetković i Bubanj su ušli kako bi podigli nivo igre. Bolje su izgledali crveno-beli, Šljivić, Stojsavljević, Petrović nisu uspeli da matiraju golmana švajcarskog tima.

Usledila je kazna, Draškić je odbranio udarac Anšoa, ali je Janis Liti loptu poslao u mrežu za trijumf Jang Bojsa. Defanzivac Luka Lečić je u 86. minutu samo ublažio poraz beogradskog kluba, mada je na kraju Bajrami odbranio udarac Petrovića i sačuvao tri boda.

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Draškić - Milosavljević, Vukićević, Stojsavljević (od 83. Lečić), Avdić (od 46. Petrović) - Gojkov (od 78. Vidojević), Miranović (od 46. Cvetković), Đljivić - Maksimović - Markočević (od 46. Bubanj), Vukojević.