UEFA Liga šampiona

"Prst u oko" Napolitancima: Anćeloti priznao - Real je najveći klub na svetu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

28.11.2023 15:46
Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz, File
Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da je madridski klub najveći na svetu i dodao da ne razmišlja o produženju ugovora sa vicešampionom Španije, prenose mediji u Madridu.

Fudbaleri Reala dočekaće sutra u Madridu ekipu Napolija u meču petog kola grupe C Lige šampiona. Anćeloti je bio trener Napolija od maja 2018. do decembra 2019. godine. On je u decembru 2019. godine dobio otkaz u Napoliju i to nekoliko sati pošto je klub iz Napulja pobedio Genk i izborio plasman u nokaut fazu LŠ.

"Bilo mi je lepo u Napulju. Ne želim osvetu", rekao je italijanski stručnjak na konferenciji za medije u Madridu. Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja sezone. Novinari su pitali italijanskog stručnjaka da li želi da produži ugovor sa madridskim klubom. "Ne razmišljam o tome. Dajem vam šansu da postavite drugo pitanje", odgovorio je trener Reala.

Italijanski stručnjak je svojoj karijeri pored Reala i Napolija trenirao i Ređinu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Pariz Sen Žermen, Bajern i Everton.

"Svih ekipa se dobro sećam. Ne želim da pokažem nepoštovanje, ali osećam nešto posebno prema Milanu i Realu. Jednostavno zato što je Real najveći klub na svetu", poručio je Anćeloti.

Real je prvi na tabeli grupe C sa 12 bodova i već je izborio plasman u osminu finala LŠ. Napoli je drugi na tabeli sa sedam, Braga ima tri, dok je Union poslednji sa samo jednim bodom.

Standings provided by Sofascore