UEFA Liga šampiona

Nadam se da ćemo dovesti ekipe kao što su Barselona i Mančester siti: Nenad Stojaković veruje da će omaldinci Partizana izbaciti Šerif

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.11.2023 16:50
Trener omladinaca Partizana, Nenad Stojaković, vodi utakmicu MN Press
Trener omladinaca Partizana, Nenad Stojaković, vodi utakmicu

Fudbalerima Partizana potrebno je pravo malo čudo da eliminišu Šerif u drugom kolu Lige šampiona za igrače do 19 godina (staza pobednika), jer su na gostovanju u Moldaviji primili dva gola, a da sami nisu našli put do protivničke mreže. Iako su imali prilično veći posed i brojnije šanse u tih 90 minuta. 

U Humskoj i pored loše startne pozicije u sutrašnjem meču (18.00), ipak, ne odustaju od prolaska dalje, smatrajući da je moguće izaži iz minusa u koji su ih oterali golovi Dana Botana i Artioa Dijinarija. Počev od trenera Nenada Stojakovića

"Ta utakmica koja se desila tamo - dešava se jednom u deset godina. Naša ekipa je dominirala, a oni su uspeli da ostvare određenu prednost. Imamo jasniju sliku o protivniku sada. Pripremamo se, radimo na taktičkim detaljima, koji mogu da nam pomognu da budemo još bolji nego u prvom meču i da stvorimo još više šansi. U fudbalu mnogo toga zavisi i od tima, pa se nadam da ćemo zaboraviti sve razlike i da ćemo biti prava grupa i zaslužiti da odemo dalje", rekao je Stojaković, a preneo je zvanični sajt kluba.

Zbog crvenog kartona u timu neće biti Janka Jevremovića, što je veliki hendikep za tim iz Humske, ali bi zato omladinci Partizana mogli da dobiju vetar u leđa sa zapadne tribine stadiona, koja će biti otvorena za ovu priliku. Uz besplatan ulaz. 

"Imamo navijače koji su veoma izbirljivi. Nadam se da ćemo prolaskom u naredno kolo omogućiti da na naš stadion dođu i ekipe kao što su Barselona, Mančester siti... To je nešto što bi nama trebalo da bude i najveći motiv", dodao je Stojaković.