UEFA Liga šampiona

(VIDEO) Liga šampiona grupa G: Siti i Lajpcig su sigurni, Zvezda i Jang bojs će se boriti za treću poziciju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 23:28
(VIDEO) Liga šampiona grupa G: Siti i Lajpcig su sigurni, Zvezda i Jang bojs će se boriti za treću poziciju Tanjug/AP Photo/Peter Klaunzer/Keystone

Još jednom su fudbaleri Crvene zvezde poraženi 1:3 u meču Lige šampiona, a i ovoga puta su igrači trenera Baraka Bahara pokazali mnogo bolju igru nego što je to rezultat pokazao.

Lajpcig je na domaćem terenu počeo agresivno i već nakon 12. minuta stigao do prednosti, a onda je srpski šampion uspeo da pronađe svoju igru i bio sasvim ravnopravan takmac, a u pojedinim delovima meča čak i bolji rival.

Prvotimci nemačkog tima su umeli da većinu svojih prilika pretvore u pogodak, crveno-beli nisu, i na kraju su ostali bez boda koji su, vrlo verovatno zaslužili.

Na ruku Crvenoj zvezdi ide i to što je Mančester siti bio siguran protiv Jang bosja, koji jeste uspeo da postigne jedan gol, ali ne i da napravi iznenađenje, te su se engleski i nemački tim posle tri kola izdvojili na prvom i drugom mestu grupe G sa devet, odnosno šest bodova, a srpski i švajcarski tim imaju po jedan.

Grupa G

Jang Bojs - Mančester siti 1:3 (0:0)
/Elia 53 - Akanđi 47, Haland 67p, 83/

 

 

Standings provided by Sofascore