UEFA Liga šampiona

"Marakana" će biti puna: Zvezda pušta u prodaju dodatni kontigent karata za meč protiv Jang bojsa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.10.2023 12:02
"Marakana" će biti puna: Zvezda pušta u prodaju dodatni kontigent karata za meč protiv Jang bojsa MN Press

Interesovanje navijača za utakmcu 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang bojsa (21, TV Arena 1 Premium) je toliko veliko da su čelnici crveno-belih odlučili da puste u prodaju dodatni kontigent ulaznica pored onih koje su prodavane u paketu.

One će, kako je navedeno na sajtu srpskog šampiona, moći da se kupe na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" sve do početka meča protiv najboljeg tima švajvarske.

 

 

"Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će danas na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić' u prodaju biti pušten određen kontingent ulaznica za večerašnji duel protiv Jang bojsa. Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za duel drugog kola Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv švajcarske ekipe, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva", stoji u saopštenju Crvene zvezde i dodaje se:

"Naime na blagajnama Marakane u prodaju je pušten novi kontingnet ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede danas do početka utakmice. Zvezdaši, vidimo se na Marakani".