UEFA Liga šampiona

Tomas Tuhel: Imali smo sreće

komentari (0)

Izvor: Tanjug

21.09.2023 11:00
Tomas Tuhel: Imali smo sreće Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da nije zadovoljan igrom svog tima iako je klub iz Minhena pobedio Mančester junajted na startu nove sezone Lige šampiona, prenose nemački mediji.

Bajern je sinoć na svom terenu pobedio Mančester junajteda rezultatom 4:3 (2:0) u prvom kolu grupe A Lige šampiona.

"Paradoksalno je da smo bolje odigrali drugo poluvreme, a izgubili ga, dok smo lošije odigrali prvo koje smo dobili. Ovaj rezultat je veliki za naše samopouzdanje i napredak, ali još moramo mnogo da radimo. Pretili smo čitav meč, stvarali šanse, a na kraju smo imali sreću da nismo ispustili pobedu. Nismo 100 odsto srećni, ali reakcija je bila dobra", izjavio je Tuhel, koji je zbog suspenzije pratio meč sa tribina.

Bajern je na meču sa Mančester junajtedom vodio Tuhelov pomoćnik Zolt Lev.

"Razočaran sam. Trebalo je da ostanemo u utakmici. Kada date Bajernu tri gola morate da uzmete makar bod. Mi smo u periodu kada je mnogo toga protiv nas. Moramo sami da zaslužimo sreću. Igrali smo poslednje tri utakmice protiv velikih timova", izjavio je posle meča menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag.

Bajern će u drugom kolu Lige šampiona gostovati Kopenhagenu, dok će Mančester junajted na svom terenu igrati sa Galatasarajem.