UEFA Liga Evrope

Danac deli pravdu na meču Olimpijakos - TSC: Maltežanin glavni sudija duela Čukaričkog i Genka

komentari (0)

Izvor: Tanjug

12.12.2023 11:39
fdbaleri TSC i Čukaričkog MN Press
fdbaleri TSC i Čukaričkog

Danski sudija Morten Krog biće glavni sudija na meču poslednjeg, šestog kola grupe A Lige Evrope između Olimpijakosa i TSC-a, koji se igra bez prisustva publike, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Krogu će pomagati sunarodnici Denis Volenberg Rasmusen i Stefen Bramsen, dok je za četvrtog sudiju određen Peter Kjersgard, a u VAR sobi biće Italijani Mauricio Marijani i Danijele Doveri.

Utakmica između Olimpijakosa i TSC-a biće odigrana u četvrtak od 21 čas (TV Arena 1 Premium) u Pireju i u slučaju trijumfa klub iz Bačke Topole bi obezbedio prolazak u eliminacionu fazu takmičenja, dok se u drugom meču šestog kola grupe A Lige Evrope u Londonu sastaju Vest Hem i Frajburg.

S druge strane, Maltežanin Trustin Faruđa Kan biće glavni sudija na meču poslednjeg, šestog kola grupe F Lige konferencija između Genka i Čukaričkog.

Pomoćne sudije će biti takođe sa Malte Luke Porteli i Roberto Vela, dok je za četvrtog arbitra određen Ismael Barbara, a u VAR sobi biće Poljaci Bartoš Frankovski i Pavel Pskit.

Utakmica između Genka i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Belgiji, dok seu u drugom meču šestog kola grupe F u Budimpešti sastaju Ferencvaroš i Fiorentina.

Italijanski tim je prvi na tabeli sa 11 bodova, Ferencvaroš drugi sa devet, Genk je na trećoj poziciji sa šest, dok je Čukarički poslednji bez bodova.