UEFA Liga Evrope

Grčka vlada zatvorila stadione za navijače: Utakmica između fudbalera Olimpijakosa i TSC-a igraće se bez prusustva publike

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.12.2023 13:20
Grčka vlada zatvorila stadione za navijače: Utakmica između fudbalera Olimpijakosa i TSC-a igraće se bez prusustva publike Tanjug

Vlada Grčke saopštila je danas da će se sve fudbalske utakmice u toj zemlji do 12. februara igrati bez prisustva navijača, što znači da će Olimpijakos i TSC odlučujući meč za plasman u Ligu konferencija u četvrtak (21.00, TV Arena 1 Premium) igrati pred praznim tribinama.

Kako je saopšteno, odluka o zatvaranju tribina na svim stadionima doneta je posle teških incidenata na odbojkaškom derbiju između Olimpijakosa i Panatinaikosa, kad je povređeno na desetine policajaca, a uhapšeno više od 400 huligana.

Olimpijakos i TSC u četvrtak (21.00, TV Arena 1 Premium) igraju meč poslednjeg, 6. kola grupe A Lige Evrope. Domaćinu je dovoljan bod da se preseli u Ligu konferencija, dok TSC mora da pobedi u Atini ukoliko želi da nastavi takmičenje u Evropi i u februaru. Olimpijakos je promenio i trenera pred duel sa TSC-om, Karlos Karvaljal je preuzeo ekipu, nije debitovao za vikend jer je kolo lige bilo odloženo zbog štrajka sudija, pa će prvi meč na klupi imati u UEFA ligi Evrope.

Iz te, A grupe, Vest Hem i Frajburg su obezbedili plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.