UEFA Liga Evrope

Liga Evrope na TV Arena sport: Mančester junajted leči rane protiv Betisa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.03.2023 09:26
Liga Evrope na TV Arena sport: Mančester junajted leči rane protiv Betisa Tanjug/AP Photo/Jon Super

Utakmica osmine finala Lige Evrope protiv Betisa (21, TV Arena 1 Premium) predstavljaće najveći izazov za fudbalere Mančester junajteda u ovoj sezoni. Ne toliko zbog kvaliteta španske ekipe, koja je peta na tabeli La Lige, već zbog činjenice da će igrači trenera Erika ten Haga prvi put od debakla protiv Liverpula (0:7) morati da izađu pred svoje navijače.

Pristalice kluba sa "Old Traforda" su proteklih dana na svaki mogući način jasno stavljale do znanja svima u klubu da će im teško oprostiti takvu blamažu protiv najvećeg protivnika i sasvim sigurno će atmosfera na tribinama biti naelektrisana.

Međutim, holandski stručnjak na klupi engleskog tima smatra da su njegovi igrači spremni da se pregrupišu i iz teškog poraza izvuku pouke koje će im pomoći da krenu u seriju pobeda.

"Mi smo tim. To smo bili dok smo pobeđivali, a to smo i sada posle jako teškog i bolnog poraza od Liverpula. Znam da su navijači ljuti, to je potpuno razumljivo, ali to je bila samo jedna utakmica i moramo da pronađemo način da se izdignemo iz svega toga. Dolazi nam u goste kvalitetan tim, koji će sigurno pokušati da iskoristi ovu situaciju u svoju korist, a mi to moramo da sprečimo", rekao je Ten Hag.

Liga Evrope, osmina finala

Leverkuzen - Ferencvaroš 18.45 (TV Arena sport 1)
Roma - Sosijedad 18.45 (TV Arena 2 Premium)
Sporting - Arsenal 18.45 (TV Arena 1 Premium)
Union Berlin - Union Sen Žil 18.45 (TV Arena sport 2)
Juventus - Frajburg 21.00 (TV Arena 2 Premium)
Mančester junajted - Betis 21.00 (TV Arena 1 Premium)
Sevilja - Fenerbahče 21.00 (TV Arena 3 Premium)
Šahtjor - Fejenord 21.00 (TV Arena sport 1)