Superliga Srbije

Diletantskom načinu vođenju kluba mora se stati na put: Besni navijači Partizana najavili protest protiv uprave

komentari (0)

Izvor: Tanjug

26.08.2023 14:47
Diletantskom načinu vođenju kluba mora se stati na put: Besni navijači Partizana najavili protest protiv uprave MN Press

Navijači Partizana saopštili su danas da će organizovati veliki protest protiv klupskog rukovodstva u Beogradu u četvrtak 31. avgusta, sa početkom u 18 časova na Terazijama.

"Grobari" su izdali i saopštenje u kom su objasnili zbog čega će u četvrtak šetati od Terazija do stadiona Partizana. 

"Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala, Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži", stoji na početku saoštenja. 

Nemaju dilemu pristalice "crno-belih" ko je kriv za aktuelno stanje u klubu koji šest godina nije osvojio titulu i koji je prošlu sezonu okončao kao tek četvrti u Superligi. 

"Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!"

Zbog toga se nadaju velikom odzivu svih kojima je crno-bela boja na srcu.

"Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31. avgusta, pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsjelanda u Beogradu. Skup je kod Terazijske česme u 18 časova, posle  čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba. Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je", zaključuje se u saopštenju "grobara".