Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: IMT traži prvu pobedu, Novi Pazar želi povratak na pobedničku stazu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2023 14:36
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: IMT traži prvu pobedu, Novi Pazar želi povratak na pobedničku stazu MN Press

Posle tri dana loptanja po superligaškim terenima širom Srbije ostalo je da se odigra još samo jedna utakmica trećeg kola Mozzart Bet Superlige i to na stadionu Novog Pazara, koji će ugostiti IMT (18.00, TV Arena 1 Premium). 

"Traktoristi" još nemaju pobedu u najvišem rangu, ali su slab rezultatski utisak iz startnog poraza od Spartaka popravili remijem sa Vaoždovcem, pa računaju da bi ovih 90 minuta mogli biti "treća sreća".  Naravno, lako je tako nešto poželeti i izreći, a moglo bi bilo teško na delu izvesti, jer Novopazarci ove sezone ciljaju plasman u gornjem delu tabele, dok ekipa trenera Nebojše Jandrića još traži svoje mesto pod superligaškim suncem. Ne odustajući od svog agresivnog i ofanzivnog fudbala.

I domaćin je imao promenljiv učinak u dosadašnjih 180 minuta, pošto je posle trijumfa nad Radničkim 1923 ostao bez ijednog boda u prošlonedeljnom duelu sa Javorom. Sada bi da se vrati na stazu supeha. 

"Oni su uigraniji, s malim promenama, tri godine su zajedno. Iako imaju mali budžet, dobro selektiraju fudbalere iz mlađih kategorija Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine. Tačno se videlo protiv Spartaka i Voždovca da su samo preslikali ono što su radili u Mozzart Bet Prvoj ligi, gde su bili dominantni. U finišu prošle sezone vratio im se trener Nebojša Jandrić, koji je ranije bio sa ekipom. Radi se o jako perspektivnom i dobrom stručnjaku. Odigrali su kvalitetno obe utakmice. Znam samo da ni sa kim ne može lako. To lako, to ne postoji", kategoričan je trener Novog Pazara, Dragan Aničić u izjavi za Mozzart sport. 

Petak

Mladost - Crvena zvezda 1:4 (0:1)
/Veličković 14 - Mitrović 4, Olajinka 34, Kraso 62, Mijatović 87/

Subota

Voždovac - Radnik 1:1 (0:1)
/Stojanović 76 ag - Duronjić 4/

TSC - Radnički 1923 1:0 (0:0)
/Jovanović 85/

Čukarički - Javor 2:2 (1:1) 
/Miladinović 15, Drezgić 70 - Tanko 18, Gojković 82/

Nedelja

Napredak - Vojvodina 0:0

Partizan - Radnički Niš 2:1 (0:1)
/Natho 79 pen, Severina 86 - Petrov 12/

Spartak - Železničar 3:0 (1:0)
/Bijelović 24, Ubiparip 84, Rošević 86/

Ponedeljak

Novi Pazar - IMT 18.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore