Superliga Srbije

Natho posle meča sa Radničkim iz Niša: Potrebna nam je podrška navijača, nije lako kada nisu tu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2023 08:00
Natho posle meča sa Radničkim iz Niša: Potrebna nam je podrška navijača, nije lako kada nisu tu MN Press

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je posle utakmice sa Radničkim iz Niša (2:1) da je zadovoljan osvajanjem tri boda u domaćem prvenstvu, kao i da ekipa mora da izvuče pouke iz ovog meča, a pozvao je i navijače da pomognu.

Crno-beli upisali su drugu pobedu u takmičenju. Pobedili su Nišlije nakon preokreta i napravili lepu uvertiru pred revanš sa Sabahom, a tvorci preokreta bili su Bibars Natho i Ksander Severina. Gol za goste postigao je Sava Petrov u prvom poluvremenu.

"Bila je teška utakmica, nismo loše ušli u utakmicu, ali smo primili gol ni iz čega i posle toga smo bili pod pritiskom i pravili greške, što ne sme da se dešava. U poluvremenu smo se smirili i opustili, motivisano smo izašli na teren i srećan sam što smo pobedili", rekao je Natho posle meča.

Dodao je da treba izvući pouke iz ove utakmice.

"Nismo imali samopouzdanje posle poraza u prošloj utakmici i posle ovog primljenog gola. Penal nam je dao malo vere i igrali smo mnogo bolje. Moramo da izvučemo pouke, moramo bolje da reagujemo".

Osvrnuo se i na navijače Partizana, koji bojkotuju utakmice na domaćem terenu, ali idu na gostovanja. Istakao je da im je potrebna njihova podrška.

"Potrebni su nam, važno je, vidi se razlika kada su sa nama i kada nisu. Podrška je važna i u četvrtak, moramo da zaboravimo sve, ovo je za Partizan, ovo je i više od toga, ovo je za bodove za srpski fudbal. Trebaju nam da napravimo veliki 'kambek', pozivamo ih da dođu i da nas podrže".

Partizan u četvrtak dočekuje u Humskoj azerbejdžanski Sabah u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će pokušati da nadoknadi dva gola zaostatka iz prve utakmice.