Superliga Srbije

Fiorentina dovela nove napadače: Rastu šanse Zvezde da dođe do Jovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2023 16:55
Fiorentina dovela nove napadače: Rastu šanse Zvezde da dođe do Jovića Marco Bucco/LaPresse via AP

Luka Jović se vraća u Crvenu zvezdu, bila je senzacionalna vest iz Italije za navijače srpskog šampiona. Koliko god je ona zvučala nerealno s obzirom na partije srpskog napadača u Firenci, kao i plati od 2,5 miliona evra po sezoni, cela priča od danas dobija smisao i realniju podlogu da bi mogla i da se ostvari.

Naime, Fiorentina je prvo juče prodala Antonija Kabrala portugalskoj Benfiki, a angažovala je praktično još dvojicu novih napadača: Mbala Nzola je već stigao, a Lukas Beltran praktično čeka da podigne dres. Kristijan Kuame je ljubimac trenera Vinćenca Italijana, pa po logici stvari i strukturi igre sa jednim napadačem Luka Jović je tek četvrta opcija, bez obzora na dobre igre i golove u pripremnom periodu.

Italijanski mediji ističu je Crvena zvezda veoma zainteresovana da vrati "svoje dete" na "Marakanu" za Ligu šampiona, kao i da sam igrač nema ništa protiv da se vrati tamo gde je prerano otišao. "Ostaje da se vidi kako će Crvena zvezda uspostaviti ekonomsku ravnotežu prema igraču i Fiorentini kako bi se transfer i zatvorio", pišu italijanski mediji.

S obzirom na situaciju u Italiji sa napadačima, da je Inter na tržištu, a možda i Napoli ako proda Viktora Osimena, imaće Luka Jović sigurno još ponuda kojima Zvezda možda neće moći da parira.