Superliga Srbije

Heken odveo Hrstića u Švedsku, Spartaku rekordna zarada od transfera napadača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 22:00
Heken odveo Hrstića u Švedsku, Spartaku rekordna zarada od transfera napadača MN Press

Srđan Hrstić i definitivno je novi napadač Hekena, što će srpskom superligašu Spartaku doneti rekordnu transfer zaradu u istoriji kluba, jer bi sa bonusima trebalo da naplati 1.600.000 evra od odlaska talentovanog 20-godišnjaka. 

Eliminisani učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona i novopečeni pretedent na grupnu fazu Lige Evrope pohvalio se na društvenim mrežama pomenutom kupovinom, a saznanja Mozzart sporta kažu da je na račun "golubova" već legao sedmocifreni iznos. 

Doskorašnji centarfor Spartaka novu sezonu Mozzart Bet Superlige počeo je pobedonosnim golom u meču sa IMT-om, a prošle sezone je skupio sedam pogodaka i dve asistencije na 28 utakmica. 

Hrstić je odrastao u fudbalskoj školi subotičkog kluba, a kako bi mu se odužio za sve dobijeno u kratkoj karijeri odbijao je sve ponude do poslednje, želeći da pomogne u borbi za očuvanje superligaškog statusa. 

Hrstić redovno igra za mlađe selekcije Srbije, a pored njega Spartak su ovog leta napustili još Noboru Šimura (Tajland), Janko Tumbasević (Mladost Lučani), Miloš Ostojić (Zvijezda 09), Petar Stanić (Crvena zvezda/TSC)...