Superliga Srbije

Fudbaleri Radnika ne mogu da dočekaju Spartak u Surdulici: Loš teren ih iselio u Niš

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 18:25
Fudbaleri Radnika ne mogu da dočekaju Spartak u Surdulici: Loš teren ih iselio u Niš MN Press

Fudbaleri Radnika moraju da se isele iz Surdulice, barem kada je u pitanju igranje mečeva Mozzart Bet Superlige Srbije, jer je stručna delegacija Fudbalskog saveza Srbije na licu mesta utvrdila da teren ne ispunjava superligaške kriterijume.

Klubu je bilo dato 24 sata da drastično popravi stanje trave, ali kako to nije bilo dovoljno, ekipa definitivno neće moći na staroj adresi da bude domaćin Spartaku u drugom kolu prvenstva (7. avgust, 18.00). 

Informaciju je pustio Sportal, dok je Mozzaert sport saznao da je planom B predviđeno da Surduličani goste rivale na stadionu niškog Radničkog. U opticaju su bili jo teren "Mišel Platini" u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi,  kao i novoizgrađeni objekat u Leskovcu. 

Radnik je poslednju utakmicu na istom mestu odigrao pre skoro dva meseca, u baražu za opstanak u Superligi Srbije. Tada je u revanšu pobedio Grafičar 2:0 i ostao u najjačoj srpskoj ligi. U međuvremenu su se stvari toliko pokvarile da će Radnik na neko vreme ostati bez prednosti domaćeg terena u duelima za superligaške bodove.