Superliga Srbije

Grobari bojkotuju Humsku: Previsoke cene sezonskih karata dodatno naljutilo ionako razočarane navijače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2023 19:10
Grobari bojkotuju Humsku: Previsoke cene sezonskih karata dodatno naljutilo ionako razočarane navijače MN Press

Navijači Partizana pozvali su sve pristalice crno-belih da ne kupuju sezonske karte za utakmice fudbalskog kluba Partizan.

Popularni "Grobari" razočarani zbivanjima u Humskoj, kao i cenama novih sezonskih karata, koje se kreću u domenu od 10 do 90 hiljada dinara, pozvali su na bojkot svih utakmica na stadionu Partizana naredne sezone, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Nova sezona, nova borba. Fudbalskom klubu Partizan je potreban reset na svim nivoima.

Rezultati i opšte stanje u klubu su odavno prevršili svaku granicu našeg strpljenja i na kraju zdravog razuma. Partizan je proteklu sezonu završio na četvrtom mestu, a pajaci koji nam vode klub ne vide nikakav problem u tome i ne samo da ne vide problem nego u novu sezonu ulaze kao da se ništa nije dogodilo. Pripreme, prelazni rok i ponašanje ljudi iz kuba nam jasno govore da će naredna sezona proći u grčevitoj borbi za treće mesto. 

Da stvar bude gadnija, Vazura i Vučelić su se odlučili na krajnje bezobrazne cene sezonskih ulaznica. Na osnovu čeka? Bolji kvalitet igrača? Borba za evropska takmičenja? Komforniji i prijatniji boravak na stadionu? 

Stvar je jasna kao dan, želja da na JNA bude beznačajno malo ljudi. E, tako će i biti. Pa ćemo da vidimo, gospodo, kome takav ambijent dugoročno ide u prilog, a kome ne. 

Pozivamo sveopštu Partizanovu javnost da se ne kupuju sezonske karte i da se ne ide na domaće utakmice. Sablasno prazan JNA je njihovo ogledalo, pa nek u tom prizoru uživaju", navodi se između ostalog u saopštenju navijača, pa dodaje:

"Igračima Partizana, takvima kakvi su, neophodna je podrška i nju će dobijati na svakoj gostujućoj utakmici a mi ćemo svoju borbu nastaviti, jasno i glasno, ne birajući sredstva. Na stadionu već nedeljama bruje agregati jer nama struje i čini se da se ni tu neće zaustaviti. 

Pozivamo navijače da ispoštuju bojkot domaćih utakmica što podrazumeva evropske i derbi utakmice bez izuzetka ma koliko atraktivan neki momenat bio. Vazura i Vučelič moraju da napuste klub. To je prioritet", stoji u saopštenju.

Partizan je prošle godine imao jednu od najgorih sezona u istoriji. Takmičenje u Superligi završili su tek na četvrtom mestu, pa će i naredne sezone verovatno igrati u Ligi konferencija. Naravno, pod uslovom da prođu kvalifikacije, a protivnika u trećem kolu saznaće već sutra. 

Crno-beli će biti povlašćeni tokom sutrašnjeg žreba, a prvi meč trećeg kola kvalifikacija je na programu 10. avgusta. Revanš je sedam dana kasnije.