Superliga Srbije

TSC protiv Šturma na TV Arena sport: Igraju još Vojvodina i Čukarički

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 12:25
TSC protiv Šturma na TV Arena sport: Igraju još Vojvodina i Čukarički MN Press

Fudbaleri TSC-a odigraće od 18.00 časova drugi kontrolni meč tokom priprema u Sloveniji, a rival će im, nakon slovenačkog celja, biti austrijski Šturm.

Pomenuti susret biće direktno prenošen na kanalu TV Arena 2 Premium, a trener Žarko Lazetić će ga iskoristiti za što bolje uigravanje tima pred istorijski izlazak u Evropu.

Fudbaleri TSC-a odigraće od 18.00 časova drugi kontrolni meč tokom priprema u Sloveniji, a rival će im biti austrijski Šturm. Pomenuti susret biće direktno prenošen na kanalu TV Arena 2 Premium, a trener Žarko Lazetić će ga iskoristsii za što bolej uigravanje tima pred istorijski izlazak u Evripu. "Najvažnije je d anemamo povređenih igrača uoči retposlendjeg susreta koji ćemo idugrati u Sloveniji. Sviđaju mi se ekipe kao što je Šturm, koje ihgraju direktna fudbal, znaju šta žele i drago mi je što ćemo odmeriti snagu protiv njih", rekao je za TV Arena sport lazetić uz najavu da bi polako trebalo ad se kristališe tim koji će ppčeti novu sezonu. Pored tima iz Bačke Topole dana će na teren izaći i fudbaleri Čukaričkog koji će s eod 17.30 časova sastati sa ekipom MTK, kao i Vojvoidna koja 30 minuta kansije igra protiv Aluminija u Kidrićevu.

"Najvažnije je da nemamo povređenih igrača uoči pretposlednjeg susreta koji ćemo odugrati u Sloveniji. Sviđaju mi se ekipe kao što je Šturm, koje igraju direktan fudbal, znaju šta žele i drago mi je što ćemo odmeriti snagu protiv njih", rekao je za TV Arena sport Lazetić uz najavu da bi polako trebalo da se kristališe tim koji će početi novu sezonu.

Pored tima iz Bačke Topole danas će na teren izaći i fudbaleri Čukaričkog koji će se od 17.30 časova sastati sa ekipom MTK, kao i Vojvodina koju 30 minuta kasnije očekuje utakmica protiv Aluminija u Kidričevu.