Superliga Srbije

Vojvodina zadržala Nikolića i Carevića: Novi ugovori za golmana i vezistu "lala"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2023 17:56
Vojvodina zadržala Nikolića i Carevića: Novi ugovori za golmana i vezistu "lala" Fudbalski klub Vojvodina

U sklopu priprema se za kvalifkacije za Ligu konferencije i domaća takmičenja sledeće sezone, uprava Vojvodine produžila je danas saradnju sa golmanom Lazarem Carevićem i igračem sredine terena Urošem Nikolićem. 

Čuvar mreže, rođen pre 24 godine u Crnoj Gori, došao je prošlog leta iz B tima Barselone u novosadski klub, da bi se tokom prošle seuone ustalio među stativama "lala", čiju je mrežu branio na 36 utakmica. Očigledno po ukusu trenera i rukovodstva, pa je potpisao trogodišnji ugovor. 

I njegov 24-godišnji saigrač iz vezne linije, rođen u Beogradu, u isto vreme obukao je dres ekipe sa "Karađorđa", a u takmičarskoj 2022/2023. nosio ga je na 28 mečeva. Tom prilikom dao je osam golova i namestio tri pogotka, pa će i on ostati do juna 2026. godine. 

Danas su sa ugovore sa Vojvodinom potpisali i bivši prvotimci „stare dame“ Savo Pavićević i Bojan Neziri, ovog puta u svojstvu novih pomoćnika glavnog trenera Radoslava Bataka.  I to u danu kada je veznjak Mirko Topić za milion evra prodat portugalskom Famalikau.