Superliga Srbije

Mreže mirovale u Nišu: Radnik otkinuo dva boda Radničkom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2023 14:58
Mreže mirovale u Nišu: Radnik otkinuo dva boda Radničkom MN Press

Fudbaleri Radničkog i surduličkog Radnička remizirali su na "Čairu" rezultatom 0:0 u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Nišlije ne mogu da budu zadovoljne bodom, očekivali su povoljniji ishod protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli, kojoj je ovo bio tek drugi remi na strani, uz devet poraza.

Izabranici Nenada Lalatovića na drugoj utakmici za redom nisu postigli gol. Drugačiji ishod tokom 90 minuta u duelu sa timom iz Surdulice mogao je da donese Petar Mićin koji je u drugom poluvremenu propustio tri izgledne šanse.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu domaćin je propsutio u 38. minutu. Belaković je u povoljnoj situaciji proigrao Cvetkovića kome je lopta prešla preko noge i završila preko gola.

U narednom kolu fudbaleri Radničkog odlaze na megdan Napretku u Kruševcu, dok Radniku predstoji još jedno gostovanje,  novosadskoj Vojvodini.

Radnički: Rosić, Varga, Stefan Marjanović, Savić, Jamkamm, Đurišić, Pejović (Mesarović), Belaković (Saša Marjanović), Pavlović (Ajdar), Cvetković (Škrbić), Mićin.

Radnik: Ranđelović – Lazić, Bondarenko, Stevanović, Jokić, Oreščanin, Rustemović, Radulović (Stojanović), Subotić (Kunić), Danoski (Dražić), Makarić.

Mozzart bet Superliga, 22. kolo

Petak

Mladost L - Vojvodina 1:1 (0:1)

/Mirić 78 - Traore 34/

Kolubara - Voždovac 1:0 (0:0)

/Vasiljević 79/

Subota

Radnički Niš - Radnik 0:0

Crvena zvezda - Čukarički 15.00 (TV Arena Premium 2)

Napredak - Novi Pazar 17.00 (TV Arena sport 10)

Nedelja

Radnički 1923 - Javor 13.00 (TV Arena sport 3)

Mladost GAT - TSC 15.00 (TV Arena sport 4)

Spartak - Partizan 17.00 (TV Arena Premium 1)

   

Standings provided by Sofascore