Superliga Srbije

Mladost u potrazi za novim trenerom: Sivić napustio Lučane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2023 11:23
Mladost u potrazi za novim trenerom: Sivić napustio Lučane MN Press

Uprkos tome što je Mladost iz Lučana obezbedila opstanak u Mozzart Bet Superligi Srbije, klub je odlučio da se oprosti od trenera Tomislava Sivića.

On je ekipu vodio na sedak utakmica na kojima je uspeo da zabeleži čak pet pobeda i tako izbori opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala. Ipak, do razilaska je moralo doći:

"Imali smo sastanak Upravnog odbora i žao mi je što to moram da kažem, zaključili smo da ne možemo da prihvatimo uslove koje nam je postavio Tomislav Sivić za nastavak saradnje", rekao je Nenad Milovanović, pa dodao da mu je krivo što je saradnja prekinuta:

"Sivić je najbolji trener koji je ikada radio u Lučanima i srce me boli što se rastajemo. Ali, ja ne mogu da obećam ono što nisam siguran da mogu da ispunim, jednostavno, nisam takav čovek. Sivić je stručnjak kojeg sam i ranije pokušavao da angažujem, ovog proleća kockice su nam se složile, izborili smo i opstanak i ne mogu danas da obećam nešto što možda neću moći da ispunim i da rizikujem da za nekoliko meseci kažem: 'Nemam para, izvini'", podvukao je Milovanović.