Superliga Srbije

Vranješ: Uvek sam poštovao Partizan, želim da vratimo pobedničke dane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2023 10:24
Vranješ: Uvek sam poštovao Partizan, želim da vratimo pobedničke dane MN Press

Partizan želi, Ognjen Vranješ takođe, navijači crno-belih mu osporavaju igranje za Crvenu zvezdu. Iskusni defanzivac Hatajspora dolazi na završen pregovore u Beograd, a za "Kurir" je otvoreno govorio o ponudi crno-belih i želji da zaigra u Humskoj.

To što je nosio dres Crvene zvezde uopšte ga ne opterećuje.

"Odmalena sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, igrača i klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala. Šta god da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti", istakao je Vranješ u izjavi Kuriru.

Uvek se vodo samo sportskim motivima.

"Moj motiv da uđem u pregovore sa Partizan je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima", zaključio je Vranješ za "Kurir".