Superliga Srbije

Navijači Crvene zvezde: Proslava titule samo na stadionu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2023 18:53
Navijači Crvene zvezde: Proslava titule samo na stadionu MN Press

Navijači Crvene zvezde saopštili su danas da će proslava 34. titule u istoriji kluba biti organizovana samo na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Crveno-beli će na meču poslednjeg, 37. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Novog Pazara, koji će biti odigran 28. maja na Marakani, zajedno sa navijačima proslaviti osvajanje nove titule:

"Slede nam dve utakmice koje su praktično kruna sezone. Finale Kupa protiv Čukaričkog i poslednje kolo prvenstva protiv Novog Pazara, na kojoj obeležavamo novu šampionsku titulu. S obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo, na veliku tragediju koja je zadesila naš narod, odlučili smo da proslavu titule organizujemo na našem stadionu. Isto se odnosi na eventualno osvajanje Kupa. Ove godine nećemo praviti tradicionalnu šetnju kroz grad i proslavu na Kalemegdanu. Nije prošlo 40 dana od tragedije i smatramo da ne bi bilo primereno da se slavi na ulicama grada koji je u danima žalosti", navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Pristalice crveno-belih su pozvale sve navijače Crvene zvezde da dođu u velikom broju na meč finala Kupa Srbije, koji će biti odigran 25. maja od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić":

"Pozivamo sve Delije i Zvezdaše, da prvo napunimo stadion na finalu Kupa i podrškom pomognemo našoj ekipi da se domogne još jedne 'duple krune'. A posle toga, da svi dođemo na poslednje kolo, na proslavu titule. Da napravimo spektakl u okviru naše kuće i da se zahvalimo klubu i igračima na još jednoj tituli. Da bi proslava titule bila na nivou koji želimo, pozivamo sve one koji će prisustvovati toj utakmici, da kupe barjak koji će se prodavati ispred stadiona i da time upriliče ovu proslavu. Podsećamo da je ulaz besplatan, a da je deo prihoda od prodaje barjaka namenjen za pomoć dečjoj onkološkoj klinici. Dupla kruna želja naša, želja svakoga Zvezdaša", zaključuje se u saopštenju navijača Crvene zvezde.